Tuinontwerp op maat in Limburg

Wilt u een exclusief tuinontwerp laten ontwerpen in de regio Limburg? Bijvoorbeeld een voortuin ontwerp, een tuinontwerp van een kleine tuin of een landelijk tuin ontwerp. Hoveniersbedrijf Lemmens is uw professionele partner en tuinarchitect met jarenlange ervaring.

De basis voor een unieke nieuwe tuin is een goed ontwerp (tuinplan). Met dit ontwerp nemen wij u mee naar uw nieuwe tuin. Aan de hand van uw wensen en ideeën ontwikkelen wij voor u, uw unieke tuin binnen uw budget. Heeft u zelf ideeën of maakt u het complete ontwerp zelf? Dan kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van aanleg.

Tuin ontwerpen vereist veel kennis en ervaring. Onze werknemers zijn uitstekend opgeleid en in staat zich perfect te verplaatsen in uw situatie. Zo denken zij aan belijning, zon/schaduw, water, type tuinier, functie van de tuin en nog veel meer. Door onze kwalitatief uitstekende beplanting maken wij uw tuin af.

Indien gewenst is een beplantingsplan mogelijk, waarbij uitgegaan wordt van volwassen beplanting. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Bij het maken van een beplantingsplan wordt gekeken naar kleurstellingen, bloeitijden, onderhoud en nog veel meer. Wilt u meer weten? Neem dan hier contact met ons op.