Tuinadvies gebaseerd op jarenlange ervaring

Professioneel tuinadvies nodig of heeft u al ideeën over een nieuwe tuin? Lemmens Hovenier in Sittard - Limburg realiseert deze dromen voor u. Lemmens Hovenier in Limburg heeft naast kwaliteit, diversiteit en duurzaamheid in tuinen ook oog voor de toekomst. Bij ontwerp of aanleggen van een tuin denken wij aan een kwalitatieve inhoud die voor u gemakkelijk te onderhouden is.

Naast een geheel verzorgd tuinontwerp en beplantingsplan kunt u ook advies bij u thuis krijgen. Hierbij kunnen wij u helpen met uw tuinontwerp, ideeën aandragen, hulp bij schetsen en hulp bij het onderhoud van uw tuin.

Of u nu een nieuwbouwwoning, villa, landgoed, woonboerderij, of een bedrijfspand heeft, we kijken altijd welke type tuin bij u past. We kijken naar de omgeving, stijl van het huis en luisteren naar uw wensen. Daarop kunnen wij een passende tuin voor u ontwerpen en inrichten. Verder zorgen wij ervoor dat het goed past binnen het landschap en de beschikbare ruimte. Al uw wensen zijn mogelijk. Zo maken we uw tuin verder compleet met bijvoorbeeld een luxe of praktische omheining, sfeervolle verlichting en een terras op de juiste plek.